WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

Hospitality

Introtext Een dag op de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix maak je compleet met een heerlijke lunch cm

ONTDEK MEER

Vervoer
Meer
Overnachten
Meer
Hospitality
Meer
Download de Dutch Grand Prix app

Dutch GP Hospitality

Onze hospitality lounges zijn een plek waar je niet zomaar langs de actie van de baan staat, maar er middenin. Alle actie, van dichtbij. Van een Private Lounge met zicht op het rechte stuk tot de Paddock Club en de Founders Lounge. Allen met exclusieve gastvrijheid en heerlijk eten en drinken, helemaal in F1-stijl. De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is voor bedrijven de perfecte plek om gasten te ontvangen en samen een bijzondere dag te beleven waarmee je dichter bij F1 komt dan ooit tevoren komt.

 

 

De ultieme sportieve gastvrijheid

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is voor bedrijven de perfecte plek om gasten te ontvangen en samen een bijzondere dag te beleven. Vanuit een unieke locatie met een ongekend uitzicht, de exclusieve gastvrijheid en de beste wereldwijde en lokale gerechten. Laat jou en je gasten een heel weekend lang volledig onderdompelen in de F1. Heb je interesse in onze hospitality mogelijkheden? Download dan vrijblijvend onze hospitality brochure voor meer informatie.

Download brochure
F1 experiences

Champions club

Be part of the sea of orange op het historische CM.com Circuit Zandvoort met een officieel Champions Club arrangement voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Geniet van eersteklas gastvrijheid in de Champions Club. Het arrangement bevat diverse activiteiten op het circuit, zoals een exclusieve Q&A en een rondleiding over de grid. Lees meer over het Champions Club arrangementen van F1 Experiences in deze brochure.

Bekijk meer
Exclusieve ervaring

A VIEW LIKE NO OTHER

SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS