WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
01.07.23

De plattegrond voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023

Inmiddels is de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix niet meer van de F1-kalender weg te denken. Maak je klaar voor spannende actie op de baan, de beste Nederlandse entertainment en een unieke sfeer op de tribunes in de Sea of Orange. Om je goed voor te bereiden en in de stemming te komen kun je nu alvast de plattegrond van het evenement bekijken. 


Drie ingangen voor de fans
Om alle fans veilig en comfortabel toegang te geven zijn er drie ingangen en twee extra tunnels gecreëerd. Op het ticket zal de gate staan vermeld waar je straks naar binnen kan. Hoe reis jij naar Cm.com Circuit Zandvoort? Bekijk de verschillende vervoersmogelijkheden en bestel alvast je vervoersticket voor jou én je reisgezelschap!

14 bochten en meer dan 80 duizend stoeltjes!
Het circuit telt 14 bochten en is 4,3 kilometer lang. De Arie Luyendykbocht en de Hugenholtz bocht zijn na de verbouwing een speciale kombocht geworden met een hellingspercentage van 32% (18 graden). Dit gaat vanuit de Arie Luyendykbocht spectaculaire duels opleveren met DRS volledig open over start-finish. Voor de Dutch Grand Prix worden er bijna 85.000 tijdelijke stoeltjes geplaatst rondom het circuit. De coureurs zullen zich onderdompelen in de Sea of Orange, tribunes vol met racefans.